2 грудня, 2021

Фундація щиро дякує за підтримку!

Від часу появи попередньої сторінки Фундції ім. Івана Багряного прислали пожертви на різні потреби в Україні такі особи та організації:

по 5,000 дол. – Фундація „Спад­щина“ в Чикаґо та Віра і Богдан Боднаруки для Товариства української мови, яке допомагає „Просві­там“ в Україні; 1,500 дол. – Василь Стан (з них 600 дол. для потреб Фун­дації, 500 дол. для Сергія Козака на видання книжок, 300 дол. „Просвіті“ в Кривому Розі та 100 дол. для журналу „Бористен“): по 1,000 дол. – о.Олексій Лімонченко для місячника „Бористен“ в місті Дніпро та Воло­димир Могучий на видання журналу „Наша церква“; по 500 дол. – Тетяна Ясінська на потреби вояків та їх родини та Богданна Худьо на потреби Фундації; 300 дол. – Раїса Мачула в пам’ять Федора і Килини Подопригорів на потреби Фундації; 100 дол. – Олександер Полець на потреби Фундації; по 50 дол. на потреби Фундації – Олександра Француженко, Неоніла Личик, Галина Грушецька та Лариса Діяк та 45 дол. – Валентина Преско для сиріт.

Управа Фундації щиро дякує всім жертводавцям й прохає й далі підтримувати Фундацію своїми пожертвами, щоб вона могла допомагати Україні стати на власні ноги.

Коментарі закриті.