5 жовтня, 2023

Руслан Родріґес служить Україні

Руслан Родріґес із сином Лукасом, дідусем Михайлом та батьком Рейнальдо.

„Директору Благодійної організації “Стоїмо” Руслану Родріґесу. 31 серпня 2023 року.

Компанія Evolve Dynamics Ltd (Великобританія), яка займається виробництвом БПЛА на замовлення Міністерства оборони Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірляндії висловлює Вам свою повагу. Продукція компанії використовується Збройними силами України та іншими силовими структурами України з перших днів повномаштабного вторгнення і нара­зі стає актуальною потреба у своєчасному забезпеченні українських підрядників, що залучені у підтримці продукції компанії на території України, необхідними запасними частинами та інструментами.

З огляду на це звертаємося до Вас із проханням організувати перевезення з нашого складу в Редгіллі, Великобританія, гуманітарних вантажів на потреби Збройних сил України та запасних частин для ремонту та обслуговування раніше доставлених в Україну БПЛА. Зокре­ма, але не виключно пропелерів, силових-сиґнальних шнурів (тезерів), електронних плат та їхніх компонентів, конекторів та з’єднуваль­них проводів, акумуляторних батарей, камер та матриць до них, сервомоторів, компонентів систем віброгасіння та стабілізації, пультів керування та їхніх запасних частин, монтувальних кріплень.

Сподіваємося на плідну співпрацю заради перемоги та збереження життів.
З повагою, Майкл Д’югерст

 

Цей лист-звернення підтримав Руслан Родріґес і його однодумці.

Руслан народився 1986 року. Його дідусь Михайло Дойнак працював тоді в Чорнобильській зоні водієм. Онук навчався у Ніжинському нав­чаль­ному-виховному комплексі „Престиж“. Здобуті знання удосконалював у національному Харківському фармацевтичному університеті, в аспірантурі Інституту молекулярної біології і генетики НАН України, де захистив дисертацію на звання кандидата біологічних наук. Тут він і працює і сьогодні.

У перші тижні повномаштабного вторгнення ворога в Україну, Руслан сів за кермо автобуса, у якому вивозив з Києва в безпечні місця людей, музейні цінності. Назад повертався з гуманітарною допомогою. У лютому 2023 року організував і зареєстрував благодійний фонд, аби підтримати Збройні сили України.

Надія Онищенко – директорка Центру гуманітарної співпраці з українською діяспорою Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя

Коментарі закриті.