5 січня, 2023

Здивував по доброму Зеленський

Як там не було, але ми дожили до 2023 року. По-правді, я б не назвав себе великим оптимістом. Через це дуже болісно переживаю цю війну. Але нині б хотів сказати про здобутки в Україні минулого року. Так, так, як це не звучить у час війни дивно! Отож, як на мене, є наявні позитиви такого страшного для кожного з нас 2022 року.

Україна зберегла незалежність. Незважаючи на колосальні втрати людських життів та виробничого потенціялу країни, удари ворога по державному устрою та інститутах влади, економіка країни продовжує функціонувати як цілісна система, а Уряд зберігає повноту влади та всі можливості для прийняття і реалізації політичних рішень.

Міжнародна підтримка. Рішучі дії державної влади України в початковий етап війни дали змогу консолідувати потужну міжнародну підтримку України, як в отриманні озброєнь, так і в фінансовій допомозі. Економіка України поступово відновлюється від воєнного шоку. Падіння виробництва вдалося припинити, налагоджуються нові технологічні процеси, відбувається конверсія реального сектора.

І найголовніше – ми єдині, як ніколи. І це класно, я вірю, що буде все добре в нас. Дехто каже, зарано думати про те, що буде після перемоги, але мені здається, що вже треба над цим замислюватися. Бажаю, щоб після перемоги наш український запал на об’єднання, бути разом нікуди не подівся і тільки примножувався. І хочеться, щоб ми вийшли на новий, якісний рівень. Я дуже в це вірю.

А ще ми навчилися багато чому новому. У нас є одна мрія, одна спільна ціль і всі надії йдуть до цього. Здивував ще по доброму Зеленський. Все моє оточення голосувало проти нього. І зараз багато є критиків і скептиків. Що ж після війни варто буде більш докладно розглянути його постать. А під час війни він – молодець, що не кажіть. Він – гідний президент, і ніхто цього не очікував.

Дніпро

Коментарі закриті.