5 січня, 2023

Дякуємо за вітання!

Останнім часом до „Свободи“ надійшли численні вітання від читачів і приятелів нашого видання. З Інституту досліджень української діяспори ім. професора Любомира Винара Національного університету „Острозька академія“ пишуть: „У ці святкові дні все навколо наповнюється благодатним світлом, яке невимовною силою добра долає темряву, зігріває серця та огортає крилами душевного спокою. Має зникнути російський морок, має запанувати любов і Україна!“.

Редактор газети „Промінь просвіти Є“ громадської організації „Криворізьке міське правозахисне товариство“ Сергій Зінченко написав: „Тримайтеся і перемагайте всі погодні й інші труднощі та випробування! Тим більше, що Ви прямуєте до 130-річчя найстарішого видання з діючих у світі. Бажаю Вам від нашої організації й газети всього найкращого у світі, бадьорого настрою і перемоги в наступному році над лютим ворогом!“.

З Ню-Йорку пишуть: „Дирекція Школи українознавства хоче подякувати всім за тісну співпрацю впродовж шкільного року та побажати кріпкого здоров’я, багато щастя та всіх Божих ласк Вам та Вашим родинам“.

Не маючи можливости оприлюднити всі вітання, дякуємо усім нашим приятелям і зичимо доброго здоров’я та успішного Нового року!

 

Коментарі закриті.