27 липня, 2018

84-ий День Української Семінарії відбудеться в неділю 29 липня

МАЙНЕРСВІЛ, Пенсильванія. – 84-ий щорічний День Української Семінарії відбудеться в неділю 29 липня під час пікніку в церкві св. Миколая в Прімровз (близько Майнерсвіл, Скукіл Кавнті) Пенсильванія. Цей щорічний захід спонзорується 20 парафіями і вірними Південно-Антрацитного Деканату.

Об 11 год. ранку Єпископ Андрій Рабій відслужить Божественну Літургію в співслужінні духовенства деканату.

У розважальній програмі візьмуть участь ансамблі ,,Казка”, ,,СпівЖиття” і група ,,Полька бенд”. Для відвідувачів буде продаж українських сувенірів, включаючи вишивки та писанки.

Гості зможуть пригоститися українськими та американськими стравами, домашньою випічкою. Вхід й паркування вільні. Можна приїжджати автобусами.

Церква св. Миколая і пікнікова дільниця знаходяться на дорозі 901, одну милю на північ від Майнерсвіл в селищі Прімровз (адреса для GPS: 855 Sunbury Road, Pottsville, PA 17901).

З 1985  по 2017 рік Дні Української Семінарії зібрали майже 900 тис. дол. на фінансову підтримку Української Католицької Семінарії св. Йосафата, що прилягає до Католицького Університету Америки в Вашінґтоні.

Для дальших інформацій можна відвідати сторінку Дня Української Семінарії на Фейсбук: https://www.facebook.com/UkrainianSeminaryDay/.

Коментарі закриті.