24 вересня, 2020

УНСоюз допомагає студентам

Тижневики Українського Народного Союзу ,,Свобода” і ,,The Ukrainian Weekly” нещодавно подали на двох сторінках до уваги читачів підсумки надання стипендій українським учням та студентам на 2020-2021 академічний рік. Голова Стипенційної Комісії і Другий заступник Президента УНСоюзу Евген Щерба повідомив: ,,26 червня у віртуальному режимі Стипендійна Комісія розглянула і оцінила за відповідними критеріями 54 заяви про надання стипендій, отримані від студентів 26-ти відділів УНСоюзу США і Канади”.

Число заявників з року в рік зростає, що свідчить про зацікавлення молоді у навчанні, набутті професій й придатности нашій українській спільноті.

Можливо не усі читачі знають, що усі студенти, члени УНСоюзу, мають право подавати заяви на надання стипендій. Докладніше про Стипендійну програму можна дізнатися на вебсторінці: https://unianc.org/una/benefits/scholarships/.

УНСоюз має п’ять стипендій, у сумах від 500 до 2,000 дол., заснованих на благодійних пожертвах щедрих фундаторів, за що висловлює щиру вдячність цим добродійникам, які дбають про навчання молоді. Крім того, з нагоди 125-ліття УНСоюзу минулого року було засновано п’ять стипендій ,,Спадщина” по 1,000 дол.

Решта 45 заявників отримала звичайні стипендії.

Газети повідомили, кому присуджено ці стипендії, подали фотографії цих молодих людей.

УНСоюз і його Стипендійна Комісія щиро вітають усіх, кому надано допомогу і шлють побажання успішого навчання, щоб у майбутньому вони стали активними членами УНСоюзу і його доброчинцями.

За час своєї 126-річної діяльности УНСоюз підтримував молодь спершу малими стипендіями. У 1964 році засновано стипендійну програму УНСоюзу і від того часу на цю мету витрачено понад 2 млн. дол.

Щоб така допомога стала ще дієвішою, УНСоюз запрошує осіб та організацій до спонзорування стипендій. Зацікавлені добродійники можуть зателефонувати до Е. Щерби на тел.: 856-904-4161, або писати на на електронну адресу [email protected]. Також можна залишити своє звертання на тел.: 800-253-9862, дод. 3085. Як подано в нашій газеті, всіма адміністративними процесами (розглядом і оцінкою стипендійних аплікацій за встановленими вами критеріями), буде займатися УНСоюз та його Стипендійна Комісія.

Варто знати, що УНСоюз пропонує своїм членам страхувальні сертифікати для дітей, які в майбутньому стануть допомогою у навчанні. Також популярним є Освітній ощадний рахунок, який дозволяє заощаджувати щороку до 2,000 дол. без оподаткування.

Усе це служить доброю причиною того, щоб стати членом УНСоюзу, вірного приятеля закордонних українців.

Коментарі закриті.