22 грудня, 2022

Товариство провело майстер-клясу

Лариса Тополя провадить заходом.

Майстер-кляса для християнських аніматорів у Філядельфії

ФІЛЯДЕЛЬФІЯ. – 10 грудня відбулася друга майстер-кляса для християнських аніматорів, яку зорганізувало Релігійне товариство українців католиків „Свята Софія“ США (ТСС А) за підтримки Сестер чину св. Василія Великого провінції Христа Чолові­колюбця.

У майстер-клясі взяли участь юнаки та дівчата віком від 13 до 23 років. Програму вели Галина Василиця та Зоряна Мохналь. Учасники ознайомилися з різними типами ігор (командні, рухомі, нерухомі, настільні, пізнавальні, інтелектуальні, ігри на знайомство, ігри на ламання криги тощо); обговорили їхню ролю в урізноманітненні програми таборів, а значенння у формуванні різних навичок. У рамках прикладної частини аніматори випікали солодку ялинку, а також отримали подарунки від св. Миколая.

Голова ТСС А Ірина Іванкович зазначила: „Християнські табори стали невід’ємною складовою служіння ТСС українській громаді Філя­дельфії. Наші аніматори готуються до повноцінної праці на майбутніх заходах, а майстер-кляси з досвідченими інструкторами закладають у них солідний фундамент і формують необхідні навички лідерів“.

 

Коментарі закриті.