22 грудня, 2022

Привезли подарунки в Херсон

Тернополяни привезли подарунки херсонцям.

ТЕРНОПІЛЬ. – Освітяни міста і області, школярі та студенти підготували гарні подарунки до Різдвяних свят дітям і вчителям Херсонщини. Це канцелярські товари, домашнє печиво, солодощі, іграшки, продукти, дитячі книжечки. Загалом тернополяни, разом з директоркою департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації Ольгою Хомою привезли до Херсону 5 тонн допомоги. Для своїх ровесників діти намалювали святкові листівки із сердечками. Також частину допомоги роздадуть навчальним закладам в Чорнобаївці.

Сценка з вистави про святого Миколая.

У Тернопільському академічному театрі актора і ляльки для маленьких тернополян та дітей з родин біженців показали виставу „Святий Миколай і таємниця найдорожчого подарунка“. За допомогою режисера Дмитра Татарінова діти дізналися, що святий Миколай колись також був маленьким хлопчиком та на яких моральних цінностях формувався його світогляд.

Дівчинка Олеся у виставі представляє тисячі українських дітей, чиї батьки захищають Україну на війні. У своєму листі вона просить святого Миколая про зустріч з татом. Дівчинка щиро молиться разом з ангелятком. І стається диво!
В обіймах татуся Олеся почувається найщасливішою дитиною на світі.

Коментарі закриті.