30 червня, 2017

Кредитівка провела збори

ГАРТФОРД, Конектикат. – 30 квітня Українська Федеральна Кредитова Кооператива „Самопоміч”, що в Новій Англії, провела свої 58-мі річні збори в залі Українського Народного Дому. Збори відкрив голова дирекції д-р Павло Швець, а о. Павло Мартинюк благословив зустріч молитвою. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять членів кредитівки, які відійшли у вічність у 2016 році.

Свої фінансові звіти представили голова Ради директорів П. Швець та генеральний управитель Юрій Стахів. Євген Бабій зачитав звіт Контрольної комісії, в якому ознайомив присутніх з незалежною думкою авдитної комісії „Whittleysey and Hadley P.C.“.

Марко Рудик та Петро Зелез були обрані до складу Ради директорів на наступні три роки. До Ради директорів увійшли: д-р П. Швець – голова, Богдан Сова – заступник голови, П. Зелез – писар, М. Рудик, Люда Хмелівська, Марта Либа, Ю. Стахів – скарбник та генеральний управитель. Контрольна комісія: Є. Бабій – голова, М. Рудик, Мирон Сенчіковський та Роман Дзідзітський як альтернативний член.

Як і в попередні роки, кредитівка підтримувала українську громаду фінансово, так і на цьому зібранні фінансові дотації отримали Українська парафіяльна школа, СУМ і Пласт, танцювальний ансамбль „Золотий промінь”.

Зустріч продовжилась обідом, який приготували учасниці жіночого ансамблю „Хор-ланка Галичанка” під керівництвом працівниці Кредитівки Стелли Ошур та музичного керівника Івана Могильницького.

Коментарі закриті.