25 серпня, 2017

Відбувся християнський табір для дітей

Учасники християнського табору.

ДЖЕНКІНТАВН, Пенсильванія. – 14-18 серпня відбувся християнський табір „Веселі канікули з Богом. Отче наш“, який спільно організували Релігійне Товариство Українців Католиків „Свята Софія“ США та Сестри Чину св. Василія Великого. Табір відбувся в Духовному центрі Сестер Василіянок провінції Христа Чоловіколюбця. У ньому взяли участь 29 дітей віком від 6 до 12 років.

Програму табору було створено з метою поєднання духовної та культурної спадщини українського народу. Діти вивчали християнські пісні, танцювали та навчалися рукоділля. Програму координувала її автор, екзекутивний директор товариства Ірина Іванкович з активною участю сестер Теодори Копин, Ольги Михайлюк та Василії Хвасти, а також з підтримкою добровольців Вікторії Угрин, Андрія Перонґа і Дженни Віолі. Літургії відслужили о. шамбелян Петро Васло та о. Мирон Миронюк. Табір відвідав Митрополит-Архиєпископ Філядельфійський Стефан Сорока.

Це друга спільна ініціятива Товариства „Свята Софія“ США та Сестер Чину св. Василія Великого в царині духовного виховання молодого покоління закордонних українців.

 

Коментарі закриті.