25 серпня, 2017

Відбудеться хіротонія о. Андрія Рабія

Новопризначений Єпископ-помічник Андрій Рабій.

ФІЛЯДЕЛЬФІЯ. – Митрополит-Архиєпископ Філядельфійської Української Католицької Архиєпархії Стефан Сорока повідомив, що новопризначеного Єпископа-помічника Андрія Рабія висвятить Патріярх Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) Святослав Шевчук під час Архиєрейської Літургії з нагоди відкриття Синоду Єпископів УГКЦ 3 вересня в Архикатедральному соборі св. Юра у Львові. Співслужителями у хіротонії будуть Архиєпископ С. Сорока та Владика Давид Мотюк, єпарх Едмонтонської єпархії у Канаді.

Патріярх погодився на пропозицію провести хіротонію у місті та країні, де народився і виріс Владика-номінант, де проживають його батьки, брат та родина. Це також відображає подвійне вкорінення Владики-номінанта у культуру та традицію України і США, що є особливим даром для УГКЦ. Нововисвячений Владика Андрій одразу візьме участь у Синоді Єпископів.

Владика А. Рабій буде офіційно представлений в Філядельфійській Українській Католицькій Митрополії під час відправи Архиєрейської Літургії в Українській католицькій катедрі Непорочного Зачаття в Філядельфії 24 вересня, о 3-ій год. по полудні, та святкового обіду в катедральній залі.

 

Коментарі закриті.