7 травня, 2020

Фільм про несподіване кохання в розірваній війною Україні

Афіша фільму ,,Julia Blue”.

НЮ-ЙОРК. – Компанії ,,KinoRox Productions” та ,,LaiLou Productions” оголосили, що художній фільм ,,Джулія Блю” можна придбати та орендувати в ,,Amazon Prime Video“ з 4 травня у США та Великобританії.

Відзначена кількома кінематографічними нагородами стрічка ,,Джулія Блю” – це історія про молоду дівчину, яка потрапляє у власну країну, розірвану війною, і знаходить свій шлях до незалежности та кращого майбутнього, зустрівши несподіване кохання.

Джулія Блю – студентка університету, захоплюється фотографією, надихається темою Революції Гідности, учасницею якої вона була у 2014 році, а тепер зорієнтована на навчання за кордоном.

Через рік після початку революції, коли вона чекає новин з престижної школи фотографії в Німеччині, Юлія стає добровольчинею у військовому шпиталі. Вона спілкується із пораненими солдатами, що повертаються безпосередньо із зони війни, дає їм, опаленим війною, відчуття турботи і щастя.

Кінорежисерка Роксі (Роксоляна) Топорович.

У шпиталі вона зустрічає солдата з позивним ,,English”, який прибув до лікарні з легкими тілесними, але глибокими емоційними ранами. Між ними виникають ніжні стосунки, важливі для них обох. Коли Юлія привозить коханого додому на сімейне свято, виникають трудощі, які вони мають здолати разом.

Цей фільм – чудова алегорія випробувань і свобод сучасного світу, які здаються занадто швидкоплинними, а ,,Джулія Блю” нагадує не просто про ціну кохання та війни, а про боліс­ні вибори, яких вимагає свобода.

Цей твір є дебютним для режисерки та сценаристки Роксі (Роксолани) Топорович. Продюсер – Нілу Сафінія; кінематографія – Сашко Рощин; під редакцією Бен Кім. Зірки фільму – Поліна Снісаренко та Діма Ярошенко. Ориґінальна партитура Алекса Брау­на Черч знаного з ,,Sea Wolf”.

Додаткова інформація є на сторінці фільму: juliabluethemovie.com.

 

,,KinoRox Productions” та ,,LaiLou Productions”

Коментарі закриті.