26 червня, 2019

Українці працюватимуть в Ізраїлі

Посол Генадій Надоленко зустрічає українських будівельників. (Фото: Посольство України в Ізраїлі)

ТЕЛЬ-АВІВ. – 18 червня на летовищі ім. Бен Ґуріона Надзвичайний та Повноважний Посол України в Ізраїлі Генадій Надоленко зустрів першу групу українських будівельників, які приїхали згідно з ухваленими робочими контрактами між Україною та будівельними організаціями країни про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях Ізраїлю.

Під час спілкування Г. Надоленко наголосив, що українські будівельники, працевлаштовані в Ізраїлі, мають такі ж права та обов’язки, як і ізраїльські робітники, відповідно до ізраїльського законодавства. Зокрема, оплачувані відпустки та дні хвороби, захист прав за законом країни та ґарантовану безпеку.

„Посольство України контролюватиме дотримання правового процесу працевлаштування, реаґуватиме на будь-які скарги у разі порушення трудових прав українських працівників та сприятиме комфортному перебуванню українців в Ізраїлі“, – запевнив посол.

На зустрічі були присутні представники Управління з питань населення та іміґрації при Міністерстві внутрішніх справ Ізраїлю, Центру міжнародної міґрації та інтеґрації, засобів масової інформації. 

Загалом приїде 260 українських фахівців, які пройшли друге коло професійних іспитів з відбору кандидатів на працевлаштування в Ізраїлі.

Коментарі закриті.