26 червня, 2019

УККА звернувся до Президента Зеленського підписати закон визнання Пласту

НЮ-ЙОРК. – Український Конґресовий Комітет Америки (УККА) – організація яка представляє понад 20 активних крайових та центральних організацій американців українського походження – звернулася до Президента України Володимира Зеленського, підтримати і затвердити закон „Про державне визнання і підтримку Пласту – Національної Скаутської Організації України“‚ ухвалений 30 травня Верховною Радою України.

У листі підтримки, УККА опирався на інавґураційну промову президента‚ де він відзначив‚ що сьогодні у світі „нараховується 65 млн. тих, кого народила українська земля“. А закон про державне визнання Пласту підтримуватиме не тільки організації пластового руху в діяспорі‚ але і українську ідентичність української молоді незалежно від того де вона проживає.

УККА висловив сподівання, що президент України невідкладно введе в дію давно очікуваний і надзвичайно важливий закон, який допоможе налагодитити тіснішу співпрацю між українською та американською молоддю, посилить економічні, політичні та культурні зв’язки наших держав. 

 

Коментарі закриті.