23 лютого, 2018

Світовий Конґрес Українців вшановує Героїв Небесної Сотні

Світовий Конґрес Українців 10 лютого видав заяву про четверту річницю подій на  Майдані.

20 лютого 2018 року українці всього світу будуть відзначати четверту річницю трагічних подій на київському Майдані незалежности, які жорстоко та безжалісно обірвали життя жінок і чоловіків, які своїм героїзмом привернули міжнародну увагу до України, забезпечивши, щоб український народ не залишився наодинці в боротьбі за демократичні цінності, основні права та принципи, котрі  сповідує західна цивілізація.

Сьогодні ми продовжуємо спостерігати за розвитком нової України, в якій поважають основні людські права і панує верховенство права та яка реформується, модернізовується і протидіє корупції.

На жаль, гібридна війна Російської Федерації проти України майже щодня продовжує забирати життя мужніх воїнів та невинних цивільних, а широкомаштабна дезінформаційна кампанія має на меті дискредитувати Україну і її народ.

Нехай же жертовність Героїв Небесної Сотні, Героїв Революції Гідности та відважних захисників України, які зупиняють Російську Федерацію від просування на захід до Европи, будуть постійним нагадуванням про крихкість миру і безпеки та про важливість залишатись несхитними в забезпеченні виведення іноземних військ з України, включаючи деокупацію Криму.

„У цю річницю Світовий Конґрес Українців висловлює вдячність міжнародному співтовариству за його посилену та несхитну підтримку України, віддаючи належне пам’яті та перемозі Героїв та учасників Революції Гідности, зокрема Небесній Сотні,“ – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

Коментарі закриті.