31 жовтня, 2019

СУМ провела благодійний табір для дітей в Україні

У всеукраїнському благодійному таборі на Чернігівщині. (Фото: Ольга Поліщук)

ЧЕРНІГІВ – Спілка Української Молоді (СУМ) організувала всеукраїнський благодійний табір для дітей, чиї батьки брали участь у бойових діях на сході України, та дітей з лінії розмежування. Такі табори СУМ проводить уже п’ять років. У них оздоровилися та пройшли терапію, щоб позбутись посттравматичного синдрому, понад 600 дітей.

Цього року табір провели на Чернігівщині. Його гаслом і назвою стали слова „Знай наших!“. Юнаки і юначки, перебуваючи на Довженківській землі, знайомилися з видатними українцями, які прославляли і прославляють Україну у всьому світі.

У таборі побували провідник гурту „Антитіла“ Тарас Тополя, відомий у світі мотомандрівник Валерій Кришень, генерал-майор Служби безпеки України Віктор Ягун, творець систени самонавчання Олександр Андрющенко.

Старше юнацтво знайомилось зі старовинним містом Ніжин, молодше юнацтво відкривало для себе дитячий світ Олександра Довженка. Було спілкування з тваринами у Менському зоопарку, скелелазіння‚ вечірні таборові програми, співи під гітару.

Табір відбувся з підтримкою Мі­ніс­терства молоді та спорту України, Світової та Крайових Управ СУМ.

Коментарі закриті.