27 вересня, 2019

Необхідна допомога дітям прифронтової зони

Анна Горбань серед обдарованих дітей. (Фото: фейсбук Анна Горбань)

КИЇВ. – Школи прифронтової зони на сході України відвідала голова громадської організації „Розумне майбутнє нації“ Анна Горбань – переможниця конкурсів „Місіс Україна 2018“‚ „Місіс Україна World 2018“ і „Місіс Плянета 2018“. Вона привезла дітям 4‚313 нових книжок, речі та добрі емоції. Це вже третя поїздка А. Горбань за пограмою акції „Спільне майбутнє через спільні книжки“, яку вона здійснює протягом цього року.

До збору книжок, ігор, речей вона залучає відомих акторів, спортовців, благодійників, закордонних українців і  своїх колеґ з конкурсів краси з інших країн – „Місіс Етіопія 2018“, „Місіс Естонія 2017“, „Місіс Індія“, „Місіс Сінґапур“, „Місіс США“.

Під час прес-конференції 17 вересня А. Горбань, а також громадська діячка, авторка 500 соціяльних проєктів, спрямованих на розвиток та підтримку творчих талантів Тетяна Петракова й „Людина року“ у номінації „Нова ґенерація“ психотерапевт Олена Рихальська підсумували результати третього етапу акції „Спільне майбутнє через спільні книжки“ та наголосили на терміновій необхідності запровадження державної програми з психологічної допомоги дітям прифронтової зони.

„Вони вважають, що це їхнє життя назавжди. Моя місія — показати, що їхнє життя величезне, щасливе, вони – українці і мають право на щастя, як і всі у цьому світі“‚ – сказала А. Горбань. Вона подякувала Міністерству інформаційної політики України, яке надало понад 3‚000 книжок‚ видавництвам „Кальварія“, „Самміт-книга“, „Просвіта“ й Світлані та Інні Капрановим, генеральному директорові будівельної компанії „Quik House“ Олександрові Білостоцькому, Олені та Олександрові Алєйніковим і Спілці Жінок України за організаційну та інформаційну підтримку.

А. Горбань також нагадала про домовленість створити Міжнародний фонд допомоги дітям прифронтової зони.

Коментарі закриті.