26 квітня, 2019

Запрошуємо у мовні табори 

Мене звати Інна Крулько. Я представляю українську організацію „Global Office“. Ми шукаємо добровольців по всьому світу для навчання українських дітей англійської, французької або німецької мов в проєкті „GoCamp“. Це найбільший проєкт безкоштовного неформального навчання школярів чужоземних мов в Україні та в Східній Европі із залученням рекордного числа чужоземних волонтерів (за три роки – 808 добровольців, 1,400 шкіл по всій Україні). 

Програма розроблена у співпраці з „British Council“, „Goethe Institut“, „French Institute in Ukraine“ і складається з бльоків навчання дітей основі громадянства і демократії, прав людини, екології, спорту, новинок в наукових галузях, інтерактивних ігор, екскурсій тощо.

Програму підтримують Міністерство освіти та науки України, Міністерсто молоді та спорту, Міністерство закордонних справ України, EVS (European Voluntary Service), Представництво Евросоюзу, Посольства Великобританії, США, Бельгії, Німеччини, Франції, Норвегії, Польщі, Швеції. Цього літа одним з наших добровольців буде Посол Німеччини в Україні Ернст Райхель. 

Ми запрошуємо добровольців будь-якого віку (понад 18 років), національности, освіти, професій. Головне – це високе знання мови та мотивація працювати з новим поколінням українців, змінюючи майбутнє нашої країни. 

Ми будемо дуже раді збільшенню кількости добровольців в нашій програмі, і просимо Вас, по можливості, розповсюдити інформацію про таку можливість. Будемо вдячні за будь-які контакти осіб чи організацій, які зможуть допомогти нам. 

Тел.: 380-96-892-2480. Електронна пошта: [email protected]. Сторінка в інтернеті: facebook.com/inna.krulko.

Київ

Коментарі закриті.