7 вересня, 2018

Вітаємо студентів 2018-2019 навчального року – стипендіятів УНСоюзу!

За рекомендацією Стипендійної комісії Український Народний Союз виділив у цьому навчальному році стипендій на загальну суму 10,225 дол. Ця сума була розподілена між 39-ма студентами, членами УНСоюзу, які навчаються у вищих навчальних закладах Сполучених Штатів і Канади. Спеціяльні стипендії, що дають право на вищу фінансову допомогу‚ отримали п’ять студентів. Виділена сума на спеціяльні стипендії становила 4,750 дол. Стипендійна комісія розглядає і оцінює аплікації кандидатів на спеціяльні стипендії з огляду на фінансові потреби, академічні успіхи студента, галузь студіювання‚ а також, активну участь в українській громаді.

Найвищу нагороду – стипендію Осипа і Дори Ґаландюків у сумі 2,000 дол. отримала Наталя Савчук, членка 59-го Відділу УНСоюзу, відмінна студентка третього курсу факультету кінезіології при Temple University.

Стипендію д-рів Марії, Дмитра і Ольги Яросевичів у сумі 1,000 дол. отримала Мар’яна Пилипів, членка 86-го Відділу УНСоюзу, відмінна студентка Rutgers University, яка навчається на останньому курсі факультету бізнесової аналітики і інформаційних технологій.

Стипендію Йосифа Волка у розмірі 750 дол. отримав відмінний студент останнього року середньої школи Rondout Valey HS Маркіян Угрин, член 234-го відділу УНСоюзу.

Дві стипендії, засновані Українським Народним Домом у Блекстовні, Масачусетс, по 500 дол. кожна, розділили між собою Христина Ґлух, відмінна студентка факультету біології при Seton Hall University, членка 277-го Відділу УНСоюзу‚ і Олександер Ковінько, відмінний студент другого курсу медичного факультету при Sacred Heart University, член 59-го Відділу УНСоюзу.

Решта 34 студенти, члени різних відділів УНСоюзу, отримали звичайні нагороди. Суми звичайних нагород залежать переважно від року студій та академічних показників і були розподілені в такий спосіб: дев’ять аплікантів першого року навчання в коледжі чи університеті отримали по 125 дол., вісім нагород по 150 дол. було уділено студентам другого року навчання, 10 нагород по 175 дол. – студентам третього року і сім нагород по 200 дол. студентам останнього курсу університету чи коледжу.

Український Народний Союз щиро вітає всіх переможців цьогорічного стипендійного конкурсу! Бажаємо вам наснаги і великих успіхів у майбутньому!

За докладнішою інформацією про Український Народний Союз і про стипендійну програму УНСоюзу звертайтеся до нашої інтернет-сторінки: www.unainc.org, або на тел.: 800-253-9862‚ дод. 3035

Коментарі закриті.