14 вересня, 2018

Зустріч у Головній Канцелярії Українського Народного Союзу

Під час зустрічі працівників Головної Канцелярії‚ редакцій газет і членів Екзективного Комітету 29 серпня (сидять зліва): Перший заступник Президента УНСоюзу Ярослав Тисяк‚ Президент/Головний виконавчий директор Стефан Качарай‚ Головний фінансовий директор/Скарбник Рома Лісович‚ член Контрольної Комісії Люба Вальчук‚ Другий заступник Президента УНСоюзу Евген Щерба‚ Головний операційний директор/Головний секретар Юрій Симчик. (Фото: Левко Хмельковський)

ПАРСИПАНІ‚ Ню-Джерзі. – 29 серпня у Головній Канцелярії Українського Народного Союзу відбулось перше після Конвенції засідання членів Екзекутивного Комітету УНСоюзу. На зустрічі з працівниками УНСоюзу було відзначено День Незалежности України. Редактор „Свободи“ Левко Хмельковський зачитав Акт Проголошення Незалежности України від 24 серпня 1991 року‚ присутні заспівали Гимн України. 

Опісля були відзначені працівники‚ які не були присутні на 39-ій Звичайній Конвенції УНСоюзу 18-20 травня у Центрі української спадщини на Союзівці‚ але працюють в УНСоюзі по 20 і більше років. Працівники Канцелярії та активісти УНСоюзу‚ які були на Конвенції‚ дістали такі відзначення на „Вишиванковому обіді“ 18 травня. 

Люба Вальчук представляла на засіданні Екзекутиви Контрольну Комісію. Директор для Канади Євген Осідач брав участь в зустрічі через електронний зв’язок. Урядовці‚ контролери і радні‚ обрані на Конвенції‚ розпочали свої каденції 1 липня цього року.

Коментарі закриті.