30 листопада, 2016

Пластове Плем’я „Перші Стежі“ провело Велику Раду

Пластунки на Великій Раді Плем’я ,,Перші Стежі”.

СЛОВТСБУРҐ, Ню-Йорк. – Велику раду Плем’я ,,Перші Стежі” провело 1-2 жовтня у віллі Сестер Служебниць. В чудовому будинку зустрілися члени 2-го Куреня Уладу Старших Пластунок (УСП) та 17-го Куреня Уладу Пластунів Сеньйорів (УПС), які формують Плем’я ,,Перші Стежі”.

На Велику Раду приїхали пластуни з усіх кутків континенту‚ з багатьох пластових станиць‚ щоб спільно радити, плянувати, вибрати новий провід та прийняти нових членів до куренів.

1 жовтня відбулося офіційне відкриття ради, зачитано привіти, заслухано звіти команди куреня та ,,Табору Пташат”. Далі провадилися наради та обговорювались пляни на майбутнє.

Велика Рада була насичена також приготуванням до святкування 70-ліття ,,Перших Стеж” та 30-ліття „Табору Пташат“, які заініціював курінь.

В дружній атмосфері вибрали нову управу на два роки в складі: Марта Попель-Козбур – перша стежа; Мася Ганкевич – скарбник плем’я, Адріяна Пілецька-Декайло – курінна УПС, Інесса Коломиєць – курінна УСП, Діня Заяць – електронний поштар.

Під час Великої Ради присутні мали змогу купити у Сестер українські вишивки, фотографуватися в чудових околицях‚ співати і бавитись до пізньої ночі.

Старші пластунки на посілості Сестер Служебниць в Словтсбурґу, Ню-Йорк.

Старші пластунки на посілості Сестер Служебниць в Словтсбурґу, Ню-Йорк.

Коментарі закриті.