5 лютого, 2021

Шукаємо інформацію

Моя адреса: [email protected]

Ігор Павлишин,
Ню-Йорк

***

Пишу вам з видавництва „Discu­rsus“, Україна. Ми готуємо серію українознавчих видань для дітей діяспори. У одному з них ми хочемо розповісти про Еда Коча, колишнього мера Ню-Йорка і сина українських еміґрантів.

Для ілюстрації нам потрібна фотографія, де Ед Коч виступає на засіданні Українського Конґресового Комітету Америки. Чи можете підказати, де шукати ориґінал фотографії, хто її правовласники? Моя адреса: l[email protected], тел.: 380-67-588-9410.

Заздалегідь вдячна,
Оксана Карп’юк, головна редакторка видавництва „Discursus“
Брустурів, Івано-Франківська область

***

Вас турбує редактор районної газети „Зоря Надгориння“ Василь Сложинський (Україна, Хмельницька область, місто Ізяслав).

Тривалий час краєзнавці нашого міста спілкувались із дочкою Вашого колеґи, за життя постійного дописувача Вашого видання Семена Гаюка – Мирославою Гаюк-Дмитріюк. У 2016 році цей зв’язок обірвався. Тому звертаюсь до Вас із проханням допомогти встановити контакти (надати будь-яку інформацію, яка допоможе зв’я­затись з Мирославою Гаюк-Дмитріюк або її дітьми). Оскільки хочу особисто поспілкуватись з нею чи членами її родини. Адже у часи нацистської окупації, у 1941-1944 роках, у нашому місті проживав Семен Гаюк. Крім того, мені відомо, що Миро­слава Гаюк-Дмитріюк допомагала фінансово у будівництві нового православного храму УПЦ в нашому місті. Вашу відповідь прошу надіслати на електронну пошту: [email protected]
Мій номер телефону: 380-96-544-5807.
Зарання вдячний за будь-яку інформацію.

З повагою,
Василь Сложинський,
Ізяслав, Хмельницька область

Коментарі закриті.