27 жовтня, 2017

Хворий чекає на фахову пораду 

46-річний чоловік Віталій Бабкін з Черкас, який при рості 170 сантиметрів важить 250 кілограмів‚ має тяжку і, на щастя, не поширену в Україні хворобу – так звану слоновість. Через закупорені лімфатичні судини рідина накопичується в різних ділянках тіла, особливо в кінцівках, і вони стають схожі на слонячі ноги. Все тіло постійно болить, на шкірі утворюється безліч виразок. Через ускладнення хвороби чоловік поступово втрачає зір.

Віталій родом з Донбасу, з Красного Луча. Проблеми зі здоров’ям у нього розпочалися з дитинства. Спочатку це був цукровий діябет.

Поступово почала зростати вага. Намагався лікуватися. Звернувся до київського Інституту ендокринології та обміну речовин. В інституті хірургії та трансплянтології йому зробили кілька операцій зі зменшення шлунку. Проте жодної користи це не принесло. Після звернення до обласного управління охорони здоров’я до В. Бабкіна завітало кілька лікарів. Оглянувши його, фахівці запропонували звертатися до спеціялізованих медичних установ у інших країнах. Але він не знає, куди звертатися. Якби хтось із спеціялістів оглянув його і розробив плян якогось лікування! Найбільше чоловікові допомогла б слушна лікарська порада. Телефон В. Бабкіна: (380) 93-600-7605.

Черкаси

Коментарі закриті.