3 червня, 2021

У США буде пісенний конкурс

САКРАМЕНТО. – Некомерційна організація „Український американський дім“ (Ukrainian American House) 28 травня запросила на перший Міжконтинентальний пісенний онлайн-фестиваль „Сalifornia Fest – United by song“ талановиту співочу молодь української діяспори США, України та світу віком від 18 до 35 років.

Мета фестивалю – об’єднання талановитої молоді засобами пісенного мистецтва довкола національної української культури і популяризація традиційної сучасної української пісні в Америці та світі. Дирек­тор з культурних питань „Україн­ського американського дому“ Ната­лія Багмут записала відеофільм із запрошенням. Участь у фестивалі не потребує фінансових внесків.

До участи запрошуються як професіонали, так і аматори. Відео­матеріяли слід надісилати до 1 серпня на електронну адресу оргкомітету: [email protected]
Оголошення переможців фестивалю відбудеться 24 серпня в День Незалежности України у спеціяльному святковому випуску програми „Час української пісні“. Переможці фестивалю отримають грошову винагороду та запрошення до США на Український фестиваль у 2022 році.

Кожен глядач може проголосувати за найкращу пісню та її виконавця шляхом натиску знаку під піснею, яка вам сподобається, починаючи з 1 серпня по 23 серпня.

Коментарі закриті.