11 листопада, 2021

УКФ запрошує до розмови

Український культурний фонд (УКФ) у співпраці з Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діяспорою Національним універститетом „Львівська політехніка“ презентує діяльність УКФ для представників і представниць українських громад та культурного сектору за кордоном.

Під час зустрічі поговоримо про ґрантові програми 2022 року, можливості та формати співпраці з Фондом, успішні проєкти за підтримки УКФ, а також про важливість і необхідність залучення представників українських громад у світі, спільнот культурних сфер до співпраці з УКФ та для інтеґрації української культури у світовий культурний простір.

Учасники презентації: заступник виконавчого директора з проєктної роботи УКФ Дмитро Решетченко, заступниця виконавчого директора з питань організаційного розвитку УКФ Ірина Осадча, керівниця проєктного відділу УКФ Наталія Шелест, заявники, які отримали фінансування від УКФ та здійснюють проєкти за кордоном.

Долучайтеся до зустрічі 16 листопада 2021 року о 16.00 онлайн на платформі ZOOM. Посилання буде надіслано на електронну пошту після підтвердження реєстрації.

Реєстрація: https://forms.gle/hWEsC6Bxpy2sibqH8
Кінцева дата: 15 листопада 2021 року включно.
Пріоритет у реєстрації надаватиметься представникам українських громад у світі.

Коментарі закриті.