14 січня, 2021

Україна збудувала павільйон

Павільйон України на Всесвітній виставці „Expo 2020“. (Фото: Укрін­форм)

Україна продовжує підготовку до Всесвітньої виставки „Expo 2020“, яка відбудеться в місті Дубай (Об’єд­нані Арабські Емірати) з 1 жовтня 2021 року по 31 березня 2022 року.

Станом на 31 грудня 2020 року забезпечено 60 відс. виконання всього проєкту, побудовано чотириповерховий павільйон загальною площею 2,600 квадратних метрів та висотою 15 метрів. Наступні кроки:  облаштування павільйону України, орга­нізація культурної, ділової та презентаційної програми роботи павільйону.

Концепція виставкового павільйону України об’єднана під загальною темою „Smart Ukraine: Connecting Dots“ та передбачає презентацію України як іноваційної країни, яка динамічно розвивається та докладає значні зусилля для впровадження smart-технологій.

„Участь у виставці матиме позитивний вплив на міжнародний образ України, дозволить розширити торговельно-економічне співробітництво, залучити іноземних підприємців до співпраці з українським бізнесом та збільшити надходження в економіку України іноземних інвестицій. Влас­ний павільйон продемонструє, що Україна має унікальні таланти з інноваційним та креативним мисленням, які вміють поєднати технологічні рішення з традиційним виробництвом товарів та послуг“, – зазначив заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Олександр Романішин.

Виставка триватиме 6 місяців, очікується 28 млн. відвідувачів, 190 країн-учасниць, 10 міжнародних організацій.

Проведення виставки було запляноване на 2020 рік, однак, через світову пандемію вірусу COVID-19 подію було відкладено на рік. (Укрінформ)

Коментарі закриті.