5 серпня, 2021

СФУЖО провела зустріч

Світова управа СФУЖО 25 липня провела онлайн-зустріч з головами та представницями українських жіночих організацій в Европі, Азії, Австралії та Північній Америці. Це вже третя із чотирьох заплянованих на цей рік зустрічей для обговорення пріоритетів співпраці та обміну інформацією.

Презентацію про основну нинішню діяльність та зміни в структурі СФУЖО представила виконувачка голови СФУЖО Є. Петрова. Голова інформаційної референтури Оксана Сидорчук-Соколик розповіла про відеопроєкт СФУЖО „Україні 30“ та проєкт „З Україною в душі“, Перша заступниця голови СФУЖО М. Заяць повідомила про підготовку до річних нарад СФУЖО, а голова Комісії протидії насильству Олександра Фарима представила відеоролик про мовчазний знак допомоги, який закликала якнайширше розповсюдити.

Про життя та працю українських жіночих організацій у своїх країнах розповіли представниці з Канади (Богдана Овчиннікова), Естонії (Лілія Іванченко), Литви (Тетяна Моргун), Нідерляндів (Людмила Лісовська), Словенії (Галина Маловшек), Йор­данії (Ольга Завидяк представила молоду організацію українок Йор­данії „Українська хата в Йорданії“), Індії (Марина Акрам), Казахстану (Лариса Лещинська). Підсумувала зустріч друга заступниця голови СФУЖО Марія Фінів (Велика Бри­та­нія).

Коментарі закриті.