24 березня, 2022

СКУ зібрав майже 25 млн дол.

Світовий конґрес Українців (СКУ) зібрав майже 25 млн дол. для захисників України, зокрема територіяльної оборони. Кошти зібрані у рамках ініціятиви „Unite With Ukraine“. Про це заявив президент СКУ Павло Ґрод в етері ICTV під час спільного телемаратону провідних українських телеканалів „Ми сильні разом“.

„Як громадянське суспільство ми можемо підтримати захисників територіяльної оборони. Тому збираємо кошти в усьому світі, щоб закуповувати необхідні засоби для українських захисників та волонтерів, які сміливо і патріотично підтримують та захищають Україну. Це – каски, бронежилети, тепловізори, медичні аптечки. Зібрав­ши кошти, ми одразу тисячі придбаних одиниць надсилаємо до України“, – сказав П. Ґрод.

За його словами, СКУ має намір придбати щонайменше уп’ятеро більше, ніж є наразі. „Українці, які захищають Україну, дають наснагу усім іншим країнам. Ми всі готові допомогти“, – додав президент СКУ.

#UniteWithUkraine – це ґльобальний проєкт зі збору коштів, спрямований на забезпечення борців за Україну засобами захисту та їхніх медичних потреб. Долучитися до проєкту та скласти пожертву на допомогу українським захисникам можна за посиланням: www.unitewithukraine.com.

СКУ

Коментарі закриті.