1 вересня, 2022

Свято України об’єднало українців США

Посол України Оксана Маркарова з українцями у Вашінґтоні перед Білим домом. (Фото: Embassy of Ukraine in the USA)

ВАШІНҐТОН. – Відзначення 31-ої річниці відновлення Незалежности України об’єднало українців у всіх куточках США, а також стало потужною демонстрацією підтримки з боку друзів України. Про це у повідомило Посольство України в США:

„По всій території США протягом цього тижня пройшли численні акції, марші, урочисті маніфестації та доб-рочинні заходи на підтримку героїчної боротьби українського народу за волю, яка вразила світ та згуртувала демократичні країни навколо ідеї захисту свободи від тиранії“.

Блакитно-жовтими прапорами зарясніли Вашінґтон, Ню-Йорк, Сан-Франциско, Чикаґо, Філядельфія, Лос-Анджелес, Г’юстон, Канзас, Солт-Лейк-Сіті, Детройт, Сент-Луїс, Даллас, Парма (Огайо), Джексонвіль (Фльо-рида), Бірмінґем (Алабама), Літтл-тавн (Колорадо), Бафало (Ню-Йорк) і багато інших міст Америки.

У Вашінґтоні перед Білим домом відбулося багатолюдне зібрання українців США та друзів України, які щиро допомагають у найважчий час.

Посольство висловило щиру вдячність українській громаді США, церкві, волонтерським організаціям, освітнім і культурним установам за виняткову активність у відстоюванні української справи та велику допомогу Україні. 

 

Коментарі закриті.