31 березня, 2017

Про непорозуміння з книгою 

Володимир Кривий, Олександер Долінай та інші представники української діяспори в США вирішили придбати книгу спогадів д-ра Володимира Горбового (адвоката Степана Бандери) „Погода совісті“, якої я є упорядником. „Свобода“ розповіла про цю книгу в числі 52-53 2016 року, Мушу повідомити, що мова йде про придбання книги шляхом міжнародних грошових переказів, тому в багатьох випадках дійшло до проблемних ситуацій, коли я або не зміг інкасувати чеки, надіслані покупцями, або взагалі не отримав поштою листів із чеками від покупців книги.

Прошу пересилати свої листи з чеками рекомендованим листом, а в чеках обов’язково вказувати моє ім’є та прізвище, як отримувача ваших чеків, бо інакше чеські банки не можуть мені згідно з чеським законодавством проплатити ваші чеки.

Моя поштова адреса: Přílepská 1692, Roztoky u Prahy, 252 63, Czech Republic‚ електронна пошта: [email protected], телефон: (420) 776-243-165, сторінка в інтернеті: www.1soukromaknihovna.jimdo.com на випадок додаткової комунікації зі мною. У поштових листах надсилайте свої електронну пошту і телефон.

Розтоки у Праги, Чехія

Коментарі закриті.