28 січня, 2021

Пропонуємо опитування про молодь

Всечесні отці та члени парафіяльних управ громад УПЦ США!

З благословення Митрополита Антонія відділ праці Консисторії в справах опіки молоддю розпочав огляд їхньої роботи в рамках постійних зусиль, спрямованих на вдосконалення служіння від імені Церкви.

Першим кроком у цьому процесі огляду є великі зусилля щодо опитування, щоб виявити кілька ключових елементів для праці в майбутньому. Ці елементи включають:
Де в даний час стоять наші парафії із служінням молоді?
Яка участь нашої молоді, дорослої молоді та сім’ї у парафіяльному житті?

У чому полягає боротьба нашої молоді, дорослих та родин?
Що наближує нашу молодь та молодь до Христа та Його Церкви?

Які ресурси потрібні духовенству, молодіжним працівникам та парафіям, щоб краще служити своїм вірним?
Це деякі основні сфери, які будуть охоплені в ході опитувань. Опиту­вання були створені для того, щоб зібрати найширший спектр розумінь і були пристосовані для кожної конкретної авдиторії.

Опитування пропонуються для таких груп:
дошкільнята (дитячий садок), діти 6-8 років, діти віком 9-12 років, підлітки 13-18 років, молоді люди 18-29 років, духовенство, батьки, працівники з молоддю.
Щоб отримати найкраще уявлення про потреби та сили в нашій молодіжній роботі, ми просимо якнайбільше вірних взяти участь у процесі опитування.

Якщо доросла людина входить до кількох категорій, ми були б дуже вдячні, якщо б вони взяли опитування в кожній сфері, оскільки опитування різні.

Результати опитування будуть використані для плянування обсягу роботи відділу праці Консисторії в справах опіки молоддю та дорослими на найближчі роки. Опитування можна знайти на www.uocyouth.org і буде доступним до 1 квітня.

Будь ласка, я звертаюся до всіх священослужителів, парафіяльних управ громад та парафіян Церкви: візьміть кілька хвилин свого часу і допоможіть Церкві піклуватися про свою молодь.

Будь-які запитання слід направляти директорові відділу праці Консисторії в справах опіки молоддю Наталії Капелюх-Ніксон на адресу: [email protected]

Сомерсет, Ню-Джерзі

Коментарі закриті.