29 вересня, 2017

Першу сповідь провели в церкві св. Трійці 

Семеро дітей та о. Роман Загурський після першої сповіді. (Фото: Олександер Федорчук)

НОРТ-РОЯЛТОН‚ Огайо. – 3 вересня в Українській православній церкві св. Трійці Київського Патріярхату семеро дітей приступили до своєї першої сповіді і урочистого причастя. Анна Загурська, Тарас Пелех, Соломія Лопата, Ангеліна Сукенник, Вікторія Коваль, Анастасія Чижевська та Михайло Рак відкрили свої серця перед Богом, зробивши перший крок покаяння.

Настоятель парафії о. Роман Загурський сказав, що життя кожного з нас має бути таким світлим і чистим, як ці діти, без всякого лукавства і злих намірів‚ тоді Святий Дух житиме в нас і ми будемо мати прямий доступ до спасіння.

При кінці літургії о. Р. Загурський, з яким співслужив о. Петро Акружнов‚ привітав сповідників і вручив їм пам’ятні грамоти, подякував батькам за зразкове виховання дітей і закликав їх вивчати Святе Письмо.

У парафіяльній залі відбувся бенкет на честь цього торжества, підчас якого під керівництвом Олександри Рюмкіної діти-сповідники розповідали вірші та співали. Також під керівництвом Ігоря Гниди виступив ансамбль „Нова хвиля“.

Українськими стравами, які приготували кухарі-віртуози, забезпечив власник ресторану „Шинок“ Віталій Созанський.

Коментарі закриті.