20 жовтня, 2022

Острозька академія підтримує ЗСУ

Працівники академії біля придбаного авта.

Міжнародний благодійний фонд відродження Острозької академії організував збір коштів для придбання автомобіля і спеціяльного обладнання полку ЗСУ, де служить викладач-випускник академії.

Завдяки зусиллям академічної спільноти академії й інших благодійників вдалося зібрати 238,976 грн. До збору коштів долучилися 428 благодійників.

„Підтримка ініціятив НаУОА друзями з усієї України і з-за кордону в цей непростий час боротьби за національну незалежність є прикладом не тільки солідарности із ЗСУ, але й величезного патріотизму. Для нас надзвичайно цінною є безкорислива і постійна допомога наших меценатів, за яку ми висловлюємо щиросердечну вдячність усім. Переконаний, що саме завдяки нашим спільним зусиллям ми незабаром святкуватимемо перемогу й почнемо відбудовувати вільну та незалежну Україну“, – зазначає помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзинґу НаУОА, проф. Едуард Балашов.

За зібрані кошти придбали повноприводний автобус „Toyota“, який було підготовлено для військових цілей і разом з іншою благодійною гуманітарною допомогою передано на потреби військових 30-ї окремої механізованої бриґади ім. князя Костянтина Острозького.

Також за ці кошти було закуплено дрон „DJI Mavic 3“ й інші необхідні речі для полку спеціяльного призначення ЗСУ.

Керівниця волонтерського центру Острозької академії Ольга Балацька зазначає: „Щира вдячність і низький уклін усім, хто у скрутний час підтримав вирішення нагальних потреб захисників. Неймовірно, що попри всі наслідки дії воєнного стану, українці й меценати знаходять ресурси й продовжують боротьбу. Сподіваємось, що придбані автобус і дрон служитимуть і приноситимуть користь на фронті для виконання важливих завдань“.

Острозька академія продовжує підтримувати внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитках університету.

Коментарі закриті.