24 листопада, 2017

Осередок СУМ провів збори

Управа і члени осередку Спілки Української Молоді в Джерзі-Ситі та гості. (Фото: Джесика Дем’янич)

ДЖЕРЗІ-СИТІ‚ Ню-Джерзі. – 29 жовтня осередок Спілки Української Молоді (СУМ) в Джерзі-Ситі провів свої річні звітно-виборні річні збори. Голова осередку Зірка Ковбаснюк розпочала збори‚ голова зборів Зенон Галькович привітав членів осередку і гостей. Після звітів управи відбулися вибори нової управи.

В осередку велика увага приділяється вихованню та підготуванню молоді до провідництва. Більшість членів новообраної управи є молоді дружинники: Андрій Дем’янич – заступник голови осередку та організаційний референт, Мирося Греб – скарбник, Давид Дем’янич – булавний, Роман Ковбаснюк – спортивний референт, Джесика Дем’янич – головний виховник. Старші виховники осередку Олена Галькович, Оксана Бартків, Тереза Блажейовська та З. Ковбаснюк завжди готові допомогти порадою.

Вагому ролю відіграє батьківський комітет‚ який очолює Оля Кубська. Батьки юнацтва активно включаються в життя осередку, допомагають у проведенні свят та різних імпрез, а під час злету організовують обіди, допомагають у проведенні конкурсів, на на спортовій площі і в інших заходах.

Коментарі закриті.