13 липня, 2017

Організаційний Звіт УНСоюзу за 2016 рік

Головний Секретар УНСоюзу Юрій Симчик був одноголосно вибраним на цю посаду 18 листопада 2016 р., через несподіваний відхід у вічність Христини Козак, головного секретаря Українського Народного Союзу від 2002 року. Річний звіт, приготований Ю. Симчиком, окреслює діяльність і висвітлює ініціятиви, які були зроблені впродовж звітнього періоду, від 1 січня 2016 року до 31 грудня 2016 року, частково включаючи перебування Х. Козак на цій посаді. 

Почесним членом „Клюбу Будівничих УНСоюзу” стала Любов Стрілецька, радна Головного Уряду УНСоюзу, ліцензійований аґент страхування життя, предсідник Філядельфійської округи, і секретар 10-го Відділу УНСоюзу вписала 17 нових членів і продала життєве страхування на суму 865,500 долярів.

Найкращі три відділові секретарі/організатори, які вписали найбільше нових поліс: Любов Стрілецька (Відділ 10) – 17 нових поліс; Евген Щерба (Відділ 173) – 4 нові поліси; Юрій Федорійчук (Відділ 162) – 4 нові поліси.

Найкращі три округи, які вписали найбільше нових членів: Філядельфія – 31, Ню-Джерзі – 29, і Чикаґо – 16.

Найращі три професійні аґенти, які працюють за контрактом, продали життєве страхування з найбільшою сумою забезпечення: Керон Клавзен-Когол – 400,000 дол., Денієл Р. Марселейн – 240,000 дол. і Джан Т. Уайк –167,500 дол.

Життєве страхування 

Впродовж 2016 року продано 125 поліс нового життєвого страхування на загальну суму 4,520,154 дол. із річними вкладками на 122,033 дол. З цієї суми, відділові секретарі продали 41 полісу на суму життєвого страхування 1,578,000 дол. і річними вкладками на 26,981 дол. Працівники Головної канцелярії УНСоюзу продали 51 полісу на загальну суму забезпечення 1,637,654 дол. і 74,649 дол. річних вкладок. Професійні аґенти продали 33 поліси на суму 1,304,500 дол. і 20,403 дол. річних вкладок.

Кампанія-змагання з продажі нових поліс

Як і минулими роками, УНСоюз зорганізував кампанію-змагання з продажі нових страхових поліс. Вона тривала з 1 квітня до 23 грудня 2016 року. При визначенні переможців, під увагу брали тільки продаж життєвого страхування. У цій кампанії-змаганнях брали участь відділові секретарі/організатори УНСоюзу тільки в штатах, де ми маємо ліцензію на продаж страхових поліс. Переможцями визнано трьох осіб.

Переможець другого рівня:

• Любов Стрілецька – радна УНСоюзу, предсідник Філядельфійської округи, і секретар 10-го Відділу УНСоюзу.

Переможці першого рівня:

• Евген Щерба – контролер УНСоюзу і заступник секретаря 173-го Відділу.

• Юрій Федорійчук – секретар 162-го Відділу і скарбник Філядельфійської округи.

Ануїтети

В ділянці ануїтетів за 2016 рік продано 56 поліс на суму 2,342,162 дол. З цієї суми, чотири ануїтети продали відділові секретарі на суму 8,000 дол. Працівники Головної канцелярії УНСоюзу продали 17 ануїтетів на суму 1,129,593 дол. Професійні аґенти продали 35 поліс на суму 1,204,569 дол.

За перші три квартали 2016 року, УНСоюз був свідком двох поважних змін у ділянці продажі ануїтетів. З початком 2016 року УНСоюз відновив продаж ануїтетів після дворічної перерви у 2014 і 2015 роках. Цей підхід до відновлення продажі нових ануїтетів був виважений і обережно заплянований. Щоб проконтролювати і збалянсувати відновленний продаж ануїтетів, УНСоюз встановив слідуючі обмеження:

• Максимальна продаж ануїтетів повинна становити не більше як 5 млн. дол. квартально.

• На індивідуальні 5-ти, 7-ми та 9-ти річні ануїтети встановлено обмеження в сумі 75,000 дол.

• Мінімальний ґарантований відсоток на весь новий бізнес знижено до 1 відс.

• Запропоновано ануїтети з наступними процентними ставками: 5-ти річні ануїтети – 2.50 відс., 7-ми річні ануїтети – 2.75 відс., 9-ти річні ануїтети – 3.00 відс.

• Відсотки на існуючих 5-ти, 7-ми та 9-ти річних плянах були підвищені з мінімальних ґарантованих рат, відповідно до: 2.5 відс., 2.75 відс., та 3 відс.

• Комісійні виплати були знижені: з 3.75 відс. до 3 відс. (на 5-ти річних), з 4 відс. до 3.75 відс. (на 7-ми річних), і з 4.5 відс. до 4 відс. (на 9-ти річних).

Підвищення процентних ставок на нових та уже існуючих довгострокових ануїтетах (5, 7 та 9 років) не змогло подолати неґативний вплив зниження мінімального ґарантованого мінімуму до 1 відс. та зменшення комісійних виплат. Неґативно вплинула і дворічна перерва у продажі нових ануїтетів. Стало очевидним, що відновлення колись ,,процвітаючих’’ відносин із нашими професійними аґентами забере більше часу ніж ми очікували.

УНСоюз провів другу зміну, щоб покращити продаж ануїтетів і 1 червня 2016 року запровадив нові підвищені процентні ставки.

• На довгострокові 5-ти, 7-ми та 9-ти річні ануїтети було встановлено обмеження в сумі 150,000 дол.

• Відсотки на нових ануїтетах становили: на 5-ти річних – 3 відс. , на 7-ми річних – 3.5 відс., на 9-ти річних – 4 відс.

Збори округ

За звітний період, окружні загальні збори відбули наступні округи: Округа Ню-Джерзі – 2 квітня 2016 року (Парсипані, Ню-Джерзі), Округа Дітройт – 10 квітня 2016 року, (Ворен, Мишиґен), Округа Конектикат – 23 квітня 2016 року (Ню-Гейвен, Конектикат).

Осінні організаційні наради відбулися в округах Ню-Джерзі і Конектикат.

Видання „Guide to Life” 

Щоб краще пропаґувати УНСоюз та його пляни життєвого страхування на ринку, підготовлено інформаційне видання „Guide to Life”. Воно не тільки подає факти і цифри про УНСоюз, а також пояснює його користь, подає стислі пояснення про пляни страхування та їх вплив на встановлення фінансового добробуту родини.

У цьому виданні, кожний плян УНСоюзу для життєвого страхування є поданий на двох сторінках, в українській та англійській мовах, а також легка до зрозуміння таблиця вкладок. Користуючись цією таблицею, читачі можуть легко обчислити вартість кожного пляну УНСоюзу. У додатку, тому що УНСоюз вже отримав численні звернення за двомовними поясненнями, ці описи можуть бути особливо цінними.

Крім загального перегляду життєвого страхування та ануїтетів, „Guide to Life” є всебічним поясненням вартости і користи, для осіб, які звертаються до УНСоюзу за специфічними плянами страхівок і ануітетів.

Постійне страхування з одноразовою вкладкою

Щоб відзначити Місяць усвідомлення важливості життевого страхування, УНСоюз скасував одноразову плату за оформлення поліси (25 дол.) для постійного страхування з одноразовою вкладкою, які були продані від 1 вересня 2016 року до 20 грудня 2016 року Поліса постійного страхування з одноразовою вкладкою є простим для зрозуміння страховим пляном, який підходить особам різного віку, а скасування 25 дол. плати за оформлення поліси, було намаганням сприяти збільшенню продажі поліс. Ці знижки були реклямовані у виданнях УНСоюзу, „Свободі” та „The Ukrainian Weekly”, а також у журналі „Clifton Magazine”. Це повідомлення було включене у щомісячний Секретарський вісник, який розсилається всім секретарям відділів.

Пошук осіб з якими втрачені контакти

Департамент Банківських справ й Страхування штату Ню-Джерзі видав директиву ч. A16-116 вимагаючи, щоб усі компанії, які мають право продавати поліси життєвого страхування і/або ануїтети в штаті Ню-Джерзі щотижнево звірювали інформації із створеною ними базою даних, яку вони посилають на загальну електронну адресу компаній, специфічно вироблену для отримання запитів про загублені контакти з власниками поліс життєвого страхування і ануїтетів. Ці запити будуть надходити від департаменту і/або від National Association of Insurance Commissioners (NAIC). УНСоюз створив і передав Департаментові Банківських справ і Страхування штату Ню-Джерзі таку електронну адресу, і щотижня отримує кілька таких прохань. УНСоюз виконує цю саму процедуру в кількох інших штатах, які представили подібні вимоги, включно з Ню-Йорком та штатом Ілиной.

Листи до власників виплачених поліс

УНСоюз вже кілька разів пересилав поштою листи, специфічно до осіб, які мають виплачені (paid-up) поліси, намагаючись усучаснити контактні інформації про них і про їхніх спадкоємців. Часто працівники УНСоюзу віддають багато робочого часу в пошуках спадкоємця, чи членів родини, тому що застрахована особа, або власник поліси ніколи не усучаснив контактні інформації впродовж років. Коли члени телефонують, щоб усучаснити свої інформації, тоді це дозволяє працівникам канцеляріі, які мають ліцензії відповісти на їхні запитання і водночас запропонувати їм нові поліси.

Американський Братський Союз 

Український Народний Союз є членом Американського Братського Союзу (American Fraternal Alliance). Скарбник УНСоюзу Рома Лісович і Головний Секретар Юрій Симчик взяли участь у річних зборах Американського Братського Союзу, які відбулися 8-10 вересня 2016 року в „Omni Nashville” готелі у місті Нешвіл, штату Тенесі. Вони також брали участь в Board Institute Майстер-клясі, який проходив 8 вересня 2016 року, дискутуючи такі теми як, роля екзекутиви у формуванні стратегічного напрямку братської організації, стратегічне плянування, співпраця (між екзекутивами різних братських організацій), та поліпшення прибутковости й членських послуг.

Братський Союз Ню-Джерзі/Ню-Йорку 

Річні збори Братського Союзу Ню-Джерзі/Ню-Йорку (New Jersey/New York Fraternal Alliance) відбулися 13-14 жовтня 2016 року в „Showboat” готелі в Атлантик-Ситі, Ню-Джерзі. Частиною річних зборів був вибір членів ради директорів. Стараючись більше пропаґувати УНСоюз, Юрій Симчик був обраний в раду директорів. Від часу річних зборів, він взяв участь в обидвох зборах ради. Перші з них відбулися 8 грудня 2016 року, коли його запросили працювати в Комітеті Молодечих Нагород.

Відійшли від нас

УНСоюз із глибоким сумом повідомляє про втрати з приводу смерти слідуючих осіб:

Христина Е. Козак, головний секретар Українського Народного Союзу від 2002 року, відійшла у вічність 27 червня 2016 року на 63-му році життя. Вона була висококваліфікованим професійним управлінцем департaменту життєвого страхування УНСоюзу і однією з трьох членів Екзекутиви, які працюють в Головній канцелярії.

Стефан Чорній, секретар 401-го Відділу, котрий служив нашій організації 38 років, відійшов у вічність 25 травня 2016 року на 93-му році життя.

Евген Ґулич, секретар 12-го Відділу, який служив на цьому пості 15 років, відійшов у вічність 5 листопада 2016 року на 67-му році життя.

Вічна Їм Пам’ять!

Коментарі закриті.