26 січня, 2023

Наразі танки ЗСУ з’явилися без залог

Російські засоби масової інформації повідомили, що у Санкт-Петер­бурзі біля музею „Прорив блокади Ленінграда“ з’явилася пошкоджена бронетехніка – танки та бронетранспортери Збройних сил України.

На фотографіях, опублікованих місцевими жителями, видно танк радянського зразка Т-72 та бронетранспортер „Буцефал“. Також запляновано виставку стрілецької зброї та українських „пропаґандистських матеріялів“. Її організують до 27 січня під егідою Ради федерації Росії.

Виставку організували депутати Михайло Коломицев, який входить до п’ятірки найбагатших депутатів области, підполковник Федеральної служби безпеки Андрій Гардашніков, Дмитро Василенко – представник Ленінградської области в Раді федерації.

Поява техніки викликала подив. Світлана Кудрявцева з музею „Прорив блокади Ленінграда“ в соціяльних мережах запитала, навіщо цю виставку організовано та яке вона відношення має до блокади Ленінг­рада та Другої світової війни?

Зрозуміло, що українські танки та бронетранспортери з’явилися у північній столиці Росії покищо без залог як попередження про майбутню появу у повному спорядженні.

Коментарі закриті.