16 червня, 2022

Заради кращого майбутнього України

Світовий конґрес українців (СКУ) закликає всі українські громади та друзів України в Евро­пейському союзі (ЕС) об’єднати зусилля та приєднатися до кампанії „Embrace Ukraine“, щоб продемонструвати та висловити потужну підтримку прагненню інтеґрації України до ЕС.

23-24 червня 2022 року лідери країн-членів ЕС зберуться на саміт у Брюселі, щоб обговорити заявку України на отримання статусу країни-кандидата в члени ЕС. Надання цього статусу Україні означатиме перший крок країни на шляху до повноправного членства в ЕС і дасть початок процесу офіційних переговорів про членство, що також передбачатиме ухвалення та імплементацію всього комплексу законів і нормативних актів ЕС.

„Україна належить до европейської родини. Українці вже давно продемонстрували свою відданість основоположним цінностям ЕС: повага до людської гідности та прав людини, свобода, демократія, рівність та верховенство права. Зараз як ніколи настав час, коли члени ЕС повинні прийняти політичне рішення про надання Україні статусу кандидата в ЕС“, – зазначив Президент СКУ Павло Ґрод.

Ось як ви можете приєднатися до кампанії „Embrace Ukraine“: організуйте або приєднайтеся до громадського мітинґу у вашій країні (візуальні матеріяли); пишіть, телефонуйте та зустрічайтеся з політичними лідерами та урядовцями (ключові повідомлення); проводьте інформаційні кампанії в соціальних мережах (інфографіка та візуальні матеріяли); публікуйте авторські колонки (блоґи) у місцевих ЗМІ (ключові повідомлення).

Дійте вже зараз заради кращого майбутнього України!

Коментарі закриті.