29 липня, 2021

Запрошує Міжнародний онлайн-фестиваль української культури

На прохання організаторів ІІ Міжнародного онлайн-фестивалю української культури „Увесь світ і Україна“ творчих колективів діяспори, присвячений 30-ій річниці Незалежности України, надсилаємо Вам інформаційні матеріяли Фести­валю.

Вважаємо, що слід підтримати цю ініціятиву людей з півдня України, які вже вдруге за історію незалежної України виявили бажання співпраці з українською діяспорою.

З повагою,
Ірина Ключковська, директорка Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діяспорою,
Львів


Скадовський міський будинок культури (Хер­сон­ська область) запрошує до участі у ІІ Міжна­родному онлайн-фестивалі української культури „Увесь світ і Україна“ творчих колективів діяспори, присвячений 30-ій річниці Незалежности України, який відбудеться 24 серпня.

Ідея фестивалю виникла у минулому році, і нам вдалося об’єднати на віртуальній сцені творчі колективи та окремих виконавців з 13 країн світу.

Ми живемо далеко один від одного, маємо різний вік, освіту, читаємо різні книжки, але всі ми українці, і всіх нас об’єднує любов до України. То ж об’єднаємось навколо ювілею Незалежности Украї­ни та відсвяткуємо 30-річчя разом!

Мета фестивалю – віртуально об’єд­нати та розповісти Україні, українцям та світові про діяльність української діяспори зі збереження та популяризації української культури, історії, традицій через танець, пісню, музику, слово.

Виступи та презентаційні матеріяли будуть викладені на сторінці фестивалю „Увесь світ & Україна“ мережі Фейсбук.

До участи в онлайн-фестивалі запрошуються вокальні, хореографічні, музичні колективи та окремі виконавці від українських організацій, які надсилають на електронну адресу: [email protected] до 15 серпня наступну інформацію (або посилання для скачування):

відео художніх номерів – пісень, танців, інструментальних композицій, жанрових міксів;

назву організації, ім’я та прізвище керівника, логотип, короткий текст про творчий шлях, історію становлення, здобутки, декілька світлин для презентації учасника;
невеличке відео-привітання всім українцям та мешканцям міста Скадовськ з 30-ою річницею Неза­леж­ности України із зазначенням країни та міста, яке представляє учасник.

На сторінці фестивалю будеть представлені усі без винятку надіслані відео матеріяли без обмежень у кількості та часі. Контакти: Аlla Chupyak (Facebook, Messenger), тел.: 380-67-119-8563 (Viber, WhatsApp, Telegram).

Алла Чуп’як,
головний режисер фестивалю

Коментарі закриті.