26 листопада, 2020

Глибока подяка Ромі Гадзевич

Прошу нашу союзову родину, читачів та авторів приєднатися до тих думок і почуттів‚ що я їх тут хочу висловити у зв’язку з небуденною подією – з 1 грудня 2020 року Рома Гадзевич відходить на заслужений відпочинок з посади головного редактора „Свободи” та „The Ukrainian Weekly”. Отож разом висловімо їй глибоку подяку і найкращі‚ найтепліші побажання на все подальше її життя.

Упродовж понад 43 років Р. Гадзевич була авто­ритетним і дуже шанованим членом братської родини УНСоюзу. Її внесок був неоціненним, а прагнення до досконалости – незрівнянним. Нам дуже не вистачатиме її енциклопедичних знань історії УНСоюзу, як і її відданости, талантів, професіоналізму та досвіду.

Р. Гадзевич почала працювати для УНСоюзу в 1977 році як редактор газети „The Ukrainian Weekly”,  а в 1980 році стала головним редактором. У 2007 році Р. Гадзевич призначили головним редактором „Свободи” та „The Ukrainian Weekly”.

Вона повною мірою заслужила на відпочинок‚ і ми щиро бажаємо їй доброго здоров’я та родинного щастя.

Одночасно повідомляємо, що Екзекутивний Комітет УНСоюзу призначив Андрія Нинку новим головним редактором „Свободи” та „The Ukrainian Weekly”. Ґратулюємо і вітаємо А. Нинку!

 

Стефан Качарай,
Президент/Головний Виконавчий Директор
Українського Народного Союзу

Коментарі закриті.