25 листопада, 2021

Відкрито конкурси на 14 посад в МЗС України

КИЇВ. – Міністерство закордонних справ України оголосило відкриті конкурси на заміщення 14 посад. Переможці конкурсів матимуть нагоду поїхати за кордон вже у 2022 році на контракт терміном до чотирьох років. Про це Міністер закордонних справ України Дмитро Кулеба розповів 18 листопада.

„Міністерство закордонних справ України стає ще більш відкритим для талановитих та високомотивованих професіоналів, які прагнуть приєднатися до нашої дипломатичної команди. З початку поточного року ми оголосили безпрецедентну кількість – 232 відкритих конкурси та добори на посади всіх рівнів в апараті МЗС, представництвах МЗС на території України та закордонних дипломатичних установах. Зараз ми винесли черговий пакет з 14 дипломатичних посад високого рівня з економічних питань. У пріоритеті – посилення наших команд на азійському та африканському напрямках. Якщо ви хочете просувати український експорт за кордоном та сприяти залученню інвестицій до України – подавайтеся, вигравайте конкурси та ставайте частиною нашої команди“, – роз’яснив Д. Кулеба.

Вакансії відкриті в закордонних дипломатичних установах України в наступних країнах: Бразилія, Велика Британія, Ґана, Єгипет, Савдівська Арабія, Сенеґал, Сінґапур, Ірак, Казахстан, Китай, Молдова, Ніґерія, Туреччина, Фінляндія.
Д. Кулеба зазначив, що МЗС проведе конкурси із залученням провідних бізнес-асоціяцій, які допоможуть оцінити професійні навички кандидатів.

Детальніше з умовами конкурсів, вимогами та переліком вакантних посад можна ознайомитися за посиланням: mfa.gov.ua/vacancies. Подання документів – до 6 грудня 2021 року.

Коментарі закриті.