24 червня, 2021

Відеоспомин про Генадія Удовенка

Генадій Удо­венко

ЛЬВІВ. – Cтворено відеоспомин „Генадій Удо­венко – українцям у світі“ з нагоди 90-річчя великого українського дипломата, державника, політика Генадія Удовенка (1931–2013). Фільм дос­тупний за посиланнями:
Youtube: https://youtu.be/jYTqgEKH9cg та Facebook: https://fb.watch/6hqTs24u_0/

У фільмі своїми роздумами та спогадами діляться Міністер закордонних справ Дмитро Кулеба, директорка Між­на­родного інституту освіти, культури та зв’язків з діяспорою Ірина Ключковська, колишній президент СКУ Аскольд Лозинський, перший голова Об’єднання українців у Польщі та президент ЕКУ (1995-1996) Юрій Рейт, співголова національно-культурного центру українців Баш­кор­тостану „Кобзар“ Василь Бабенко, голова Товариства української діяспори у Греції „Українсько-грецька думка“ Галина Маслюк, народна депутатка України VIII скликання Оксана Юри­нець, Постійний представник України при Раді Евро­пи Борис Тарасюк.
Пам’ятаймо й вшановуймо видатного мужа, який зробив неоціненний внесок у розбудову України, утвердження її позитивного іміджу на міжнародній арені, налагодження співпраці з українською діяспорою в усьому світі.

Коментарі закриті.