17 лютого, 2022

Втеча олігархів та бізнесменів з України

Українські олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами. Лише 13 лютого з Києва вилетіло близько 20 чартерів та приватних літаків.

Серед літаків, що залишили Україну в неділю – борти Ріната Ахметова та Бориса Колеснікова. Сам олігарх залишив країну 30 січня рейсом до Цюріха. Того ж дня виїхав з України бізнесмен Віктор Пінчук. Приватний борт на 50 осіб також замовив депутат ОПЗЖ, мільйонер Ігор Абрамович, який має вивезти з Києва у Відень родичів однопартійців, а також бізнес-партнерів Абрамовича.

10 лютого рейсом Київ-Мюнхен виїхав з України Вадим Новинський. Того ж дня виїхав за кордон Олександр Ярославський, кортеж якого збив на смерть людину.

13 лютого з України вилетіли бізнесмени Вадим Нестеренко, 12 лютого – Вадим Столар та Василь Хмельницький.

У мережі активно обговорюють новину. „По-пер­ше, це гидко. По-друге, ситуація доводить: олігарх не стоятиме на захисті інтересів країни. Інтерес олігарха – лише гроші“, – написав Петро Охотін.

„Розбігаються як таргани, вслід за „партнерами“ та „союзниками“. Це меґаганьба. Утім, про що говорити, почуття сорому їм не знайоме“, – обурюється Андрій Золотарьов.

Григорій Бондар,
УНІАН

Коментарі закриті.