26 травня, 2017

„Вовча тропа“ готується до літа

Пластова оселя „Вовча тропа“. (Фото: ОТК)

ІСТ-ЧЕТГЕМ, Ню-Йорк. – Окружна таборова комісія (ОТК) пластової оселі „Вовча тропа“ провела загальні збори ще 3 грудня 2016 року й обрала на наступні два роки до ради таких осіб: Тарас Попель – голова, Адріянна Кнігницька – заступниця голови, виховний сектор, Йосиф Патті – заступник голови, господарський сектор, Ляриса Попель – писар, Данило Бойцун – скарбник, Марко Турчан – інвентар, Дарія Патті – адміністратор.

Кожний член ради утворив комітет добровольців, які відповідають за реєстрацію, медичні справи, вибір і дошкіл виховників, фінанси, зв’язки, господарські справи, закупівлю та отримання таборового інвентару та таборову крамничку. Всі члени ради працюють, увесь рік, разом із своїми комітетами, у плянуванні та проведенні пластових таборів та інших імпрез на оселі.

ОТК провела сходини 3 грудня 2016 року та 1 квітня цього року, щоб обговорити минулорічні табори та підготувати табори цього літа, розглянула і проводить дві нові ініціятиви.

Перша ініціятива – це програма зі зменшення кліщів, комарів та отруйного плюща на терені оселі. ОТК підписала контракт з „Ivy Oaks Analytics“ для знищення шкідників з затвердженими державою природними розчинами і інсектицидами. Цей процес закінчиться в кінці червня, до початку таборів. По-друге, ОТК активно шукає способів екологічного збереження довкілля.

Від 20 липня до 6 серпня вперше відбудеться новий спеціялізаційний „Олімпійський табір“ для пластунів-розвідувачів від 15 року життя. Цей табір включатиме змагання з спорту, виживання, розвиток творчих здібностей та знань. Реєстраційні матеріяли можна знайти на сторінці: www.plastusa.org.

Реєстраційний реченець на всі табори є 1 червня.

Коментарі закриті.