12 січня, 2023

Виставка перейшла в авкціон

На виставці-авкціоні. (Фото: Олександр Костирко)

ЧЕРКАСИ. – 5 грудня в обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки

На виставці-авкціоні. (Фото: Олександр Костирко)

„Життя перемагає“, на якій було представлено 30 арт­обє’ктів, створених учнями та викладачами Черкаської дитячої художньої школи ім. Данила Нарбута. На початку листопада художня школа підтримала ініціятиву громадської оганізації „Наш батальйон“. Із захопленням діти віком від 6 до 16 років працювали над перевтіленням військових тубусів на арт-об’єкти. На військових предметах з’явилися яскраві квіти, орнаменти з символікою України, мальовничі краєвиди. Викладачі художньої школи також створили авторські розписи.

На виставці-авкціоні. (Фото: Олександр Костирко)

Усі твори були представлені на авкціоні, що відбувся 15 грудня, а отримані кошти спрямовані на потреби Збройних сил України.

„На тубусах від танкових снарядів діти зобразили те, що болить і чого прагнуть найбільше, – зазначив голова обласної військової адміністрації Ігор Табурець. – На благодійному авкціоні ці справді унікальні роботи знайшли своїх власників. За кошти з авкціону волонтери підсилять потрібним оснащенням підрозділ, що зараз веде запеклі бої з росіянами під Бахмутом. Буде придбано одній з бриґад квадрокоптер та квадроцикл з причепом.

Коментарі закриті.