8 грудня, 2022

Буданов: „Україна вже перемогла“

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що російські пропаґандисти змінили риторику і тепер критикують російський генералітет та обговорюють своє небажання програти війну. За словами К. Буда­нова, програш Росії – це уже вирішене питання.

К. Буданов сказав: „Україна вже перемогла. Це вже відчувають всі у світі та й у нас це розуміють. Так, буде важко ще певний період часу, але ґльобально це нічого не змінить… Я думаю, що ви побачили, що за останні три місяці риторика всіх кремлівських пропаґандистів різко змінилася. Спо­чатку вони почали обережно критикувати своє керівництво, потім – вищий генералітет, і зараз вони уже дійшли до того, що про перемогу не йде мова, аби не програти, але всі розуміють, що це – нереально. Програш уже на наявний. Ще раз кажу, будуть іще трохи певні важкі часи, але програш Росії – це уже вирішене питання і вони самі про це чудово знають“.

К. Буданов розповів, що в Росії завжди були два ворогуючі табори: ті, хто має більш ліберальні погляди і ту, хто підтримує проросійську диктатуру.

Але наразі, за словами глави розвідки, в Росії відбувається поділ не просто на лібералів і не лібералів, а окупанти починають ділитися за принципом, „яка група прийде до влади наступною“.

 

Коментарі закриті.