26 червня, 2019

Українська Народна Фундація влаштовує Благодійний вечір-бенкет на підтримку видань УНСоюзу

Учасники благодійного вечора (зліва): Тарас Петриненко‚ Тетяна Горобець і Тоня Матвієнко.

 

ПАРСИПАНІ‚ Ню-Джерзі. – Під час традиційного щорічного Фестивалю української культури 12-14 липня у Центрі спадщини на Союзівці, Українська Народна Фундація (УНФ) увечорі 12 липня влаштовує Благодійний вечір-бенкет на підтримку газет „Свобода“ і „The Ukrainian Weekly“‚ які видає Український Народний Союз. 

„Свобода“ була заснована понад 125 років тому‚ у 1893 році‚ і стала найстаршим у світі виданням українською мовою. Газета „The Ukrainian Weekly“ заснована у 1933 році.

Бенкет має поповнити Залізний фонд підтримки видань‚ який діє під опікою УНФ як організація 501 (с) (3) благодійної активности УНСоюзу. Пожертви доброчинців сприятимуть успішному майбутньому двох найважливіших видань‚ покликаних служити українській спільноті в Америці та світі.

Бенкет розпочнеться о 7-й год. вечора. У ґала-концерті братимуть участь спеціяльно запрошені з України, відомі співаки Тарас Петриненко‚ Тетяна Горобець і Тоня Матвієнко – зірки Фестивалю української культури. Ведучий – Боґдан Табака. До вартости квитка (150 дол. на особу) включено звільнену від податку пожертву 50 дол. до Залізного фонду підтримки видань УНСоюзу‚ коктейль і бенкет‚ приватний концерт зірок сцени‚ паркування і вступ на Союзівку у дні фестивалю. 

Кількість місць на бенкеті обмежена‚ тому варто заздалегідь звернутися до адміністрації Союзівки на електронну адресу [email protected] або телефоном 845-626-5641. 

Чеки з пожертвами треба виповнити на UNF-UNA Publications Endowment Fund і вислати на адресу: Ukrainian National Foundation, 2200 Route 10, Parsippany, NJ 07054. 

Коментарі закриті.