31 травня, 2019

СКУ як один потужний голос

Світовий Конґрес Українців (СКУ) пов’язаний з життям українців більше, ніж будь-яка організація у світі. Ми змогли зробити це протягом останніх 50 років завдяки щедрості наших жертводавців. Розбудовуючи міцну базу і зростаючу мережу, що сьогодні нараховує українські громади в 62-ох країнах, СКУ продовжує активно працювати над наступними пріоритетами: розбудова наших громад; підтримка України та її народу; розширення кола друзів України. 

Для досягнення успіху СКУ потребує Вашої фінансової підтримки. СКУ не отримує державного фінансування і у виконанні своїх обов’язків спирається виключно на підтримку своїх жертводавців і добровольців.

Просимо Вас виявити свою щедрість у підтримці СКУ. Кожна сума має значення. Ви також можете розглянути можливість щодо надання щомісячної пожертви, щоб максимізувати свій внесок протягом усього року, а також включити СКУ до своїх плянів щодо спадщини.

Приєднуйтесь до нас у досягненні нашої мети щодо об’єднаної та впливової української громади, яка і надалі буде потужним захисником української ідентичности та сприятиме миру та стабільности у світі. Наша адреса: UWC, 145 Evans Ave., Suite 207, Toronto, ON M8Z 5X8 Canada. Тел.: 416-323-3020‚ електронна пошта: [email protected]

Ще раз дякуємо за Вашу підтримку!

Павло Ґрод – Президент СКУ‚
Торонто

Коментарі закриті.