29 червня, 2018

СКУ закликає підтримати кампанію „Червона картка” 

Упродовж місяця під час Чемпіонату світу з футболу, який тепер триває у Російській Федерації, кампанія буде неодноразово надавати „червоні картки” режимові Володимира Путіна, висвітлюючи причини, через які окупаційний режим не має права проводити такі заходи, та наголошуючи, що дії Російської Федерації суперечать ідеалам мирного співіснування та духoві Чемпіонату світу.

„Ми бачимо, що Олег Сенцов готовий продовжувати голодування до самої смерти. Це дуже важливо, щоб ми як міжнародна спільнота діяли так, щоб забезпечити якнайшвидше звільнення Олега Сенцова та всіх політичних в’язнів з російських тюрем, – заявив президент Міжнародної коаліції з прав людини та заступник президента СКУ Павло Ґрод. – Кампанія #RedCard4Putin об’єднує неурядові організації, активістів з захисту людських прав, журналістів, спортовців та різних відомих людей для піднесення голосу проти злочинів путінського режиму”.

Просимо слідкувати та широко розповсюджувати інформацію про кампанію #RedCard4Putin: веб-сторінка – www.ichumanrights.org‚ Твітер – https://twitter.com/card4putin.

 

Коментарі закриті.