26 червня, 2019

СКУ закликає добровольців на вибори

ТОРОНТО. – Cвітовий Конґрес Українців (СКУ) закликає добровольців до участі в роботі Міжнародної місії СКУ зі спостереження виборів Верховної Ради України 21 липня. Місія СКУ здійснюватиме спостереження за виборами народних депутатів та надаватиме оцінку щодо дотримання національного законодавства України і її зобов’язань перед Організацією з Безпеки і Співробітництва в Европі та Радою Европи, а також щодо інших міжнародних стандартів відносно демократичних виборів. Очолює Місію СКУ Евген Чолій.

СКУ приймає заяви на короткотермінове спостереження від добровольців (крім громадян України і Російської Федерації), які під час виборів можуть приїхати в Україну для спостереження за виборчим процесом, тимчасово або постійно проживають в Україні та готові спостерігати за виборчим процесом або спостерігати за виборчим процесом в одному з дипломатичних представництв України за кордоном.

Пакет документів, включно з анкетою, яка необхідна для реєстрації заявника в Центральній виборчій комісії (ЦВК) України, доступний на веб-сторінці СКУ: https://www.facebook.com/UWCongress/.

Щоб стати короткотерміновим спостерігачем від СКУ під час виборів в Україні, треба заповнити пакет документів та надіслати його не пізніше 10 липня на електронну адресу: [email protected]. 

Добровольці, які були зареєстровані від СКУ під час президентських виборів в 2019 році, повинні знову зареєстуватись в ЦВК України.

З усіма питаннями щодо Місії СКУ слід звертатися до Володимира Кістяника, Координатора Місії СКУ, тел.: 380-97-752-5177 (Україна, WhatsApp, Viber) або на електронну адресу: [email protected].

 

Коментарі закриті.