1 березня, 2019

Міцнішають туристичні зв’язки України та Ізраїля 

Учасники семінару „Відвідуйте Україну“. В центрі – Посол України в Ізраїлі Генадій Надоленко. (Фото: Марк Найман)

 

ТЕЛЬ-АВІВ. – 12-13 лютого відбувся Міжнародний ярмарок з питань туризму – найбільша в Ізраїлі подія в сфері туризму, яку називають Міжнародною середземноморською туристичною виставкою. У ній взяли учать 60 країн світу, які зацікавлені в туристичних зв’язках з Ізраїлем та іншими країнами світу. 

У минулому році в Ізраїлі побувало 4 млн. туристів. Ізраїль представив нові маршрути в Єрусалимі, Тель-Авіві, інших популярних приморських містах, найкращі вина, яскраво-синій автобус-кабріолет, який буде возити гостей Евробачення-2019 по Білому місту. Так називається містечко Евробачення в Тель-Авіві. 

Зростає обмін туристами України та Ізраїля. Крім традиційних турів для хасидів до Умані, щороку з’являються нові маршрути Україною, її містами. До послуг гостей курортні та заповідні зони, історичні об’єкти. Цього разу представницька українська делеґація міжнародної виставки зосередила увагу відвідувачів виставки на туристичних можливостях Києва, Львова, Одеси, Трускавця та інших реґіонів. 

Представники українських туристичних компаній провели переговори та ухвалили угоди, якими передбачено збільшення туристичних обмінів між Україною та Ізраїлем. Відбувся також  семінар „Відвідуйте Україну“, присвячений презентації туристичного потенціялу Києва, Львова, Одеси, Трускавця.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся Посол України в Ізраїлі Генадій Надоленко. Він зауважив, що Україна красива природою, щирістю людей, історичними пам’ятками, економічним потенціялом і всі, хто відвідає Україну, одержать задоволення від поїздки. 

Коментарі закриті.